Uitreiking van de cheques in de Bogerd.
Uitreiking van de cheques in de Bogerd. Foto: Winter Village Druten

Uitreiking cheques Winter Village Druten

Algemeen

DRUTEN – Een groot aantal vrijwilligers zette zich rond de jaarwisseling in voor Winter Village Druten. Met hun bijdrage spekten ze de kas van hun eigen stichting, vereniging of club. Afgelopen maandag werden de verdiende cheques uitgereikt.

De vrijwilligers werkte in shirts bij de schaatsverhuur, als toezichthouders op de ijsbaan, in de blokhut voor koek en zopie, achter de bar en bij het bedienen van vele gasten die dit evenement van alle leeftijden hebben bezocht.

Circa 65 vrijwilligers waren afgelopen maandag 6 maart door het bestuur van Winter Village Druten uitgenodigd in de Bogerd voor een korte terugblik op het evenement. Er werden sfeerfoto’s en een aftermovie bekeken, evenals de wervingsfilm voor vrijwilligers voor de volgende editie. Alle stichtingen, verenigingen en clubs die zich hebben ingezet voor het evenement werden benoemd, en ontvingen elk een cheque. Dronio Druten mocht de cheque met het hoogste bedrag in ontvangst nemen, een bedrag van 1.396,25 euro. Badmintonclub Druten ontving een cheque van 932,50 euro en vv SCP verdiende 747,50 voor de clubkas. Na afloop werd er nog gezellig nagepraat en de mooie herinneringen onderling uitgewisseld.

Voor de volgende editie van “Winter Village Druten” doet de organisatie wederom een beroep op de vrijwilligers van de afgelopen editie, maar ook aan nieuwe vrijwilligers, zodat de taken goed verdeeld kunnen worden. Er zijn vrijwilligers nodig vanaf de opbouw tot en met de afbouw en het opruimen van het evenement terrein. Informatie hierover volgt op een later moment.