Leones - Woezik (eerdere wedstrijd in 2022)
Leones - Woezik (eerdere wedstrijd in 2022) Foto: Leones

Leones wint van Woezik

BENEDEN-LEEUWEN - In eigen huis heeft het eerste elftal van Leones Woezik met 2-0 verslagen.

In een duel waar passie en strijd de wedstrijd dicteerden, kwamen de Leeuwenaren als winnaar uit de bus. Hiermee is een belangrijke stap richting lijfsbehoud gezet. Al in het eerste kwartier van de wedstrijd werd duidelijk dat er voor beide ploegen veel op het spel stond. Beide ploegen gooiden daarom ook veel fysieke kracht in de strijd. Een kwartier voor rust kwam Leones op voorsprong. Toch duurde het tot ver in de tweede helft voor de wedstrijd beslist werd. Uiteindelijk was het Joshua Lopez Cuijten die de afgeketste inzet van invaller Martijn Hempenius onberispelijk tegen de touwenschoot. Eindstand 2-0. Dankzij deze overwinning staat Leones nu op een (veilige) negende plaats.