sport

Wedstrijden NAS

DREUMEL - Woensdag speelde de midweek 2 in Weurt tegen Klimop. NAS is de betere partij en scoorde flink. Klimop maar ook NAS had veel pech, de bal raakte vaak de korf, maar wilde er maar niet in. NAS wint uiteindelijk met 11-1, waarbij de doelpunten werden gemaakt door Maaike (4), Anita (4), Linde (2) en Cindy (2).

De pupillen F1 een uitwedstrijd tegen Fortuna gespeeld. Allebei de teams waren met een groot aantal spelers, dus 5 tegen 5 gespeeld ipv 4 tegen 4. Nas kwam al snel voor te staan, dit is de hele wedstrijd gebleven. Wel heeft fortuna ook een aantal keer kunnen scoren omdat NAS er soms te laat bij stond. De meiden hebben veel kansen gehad om te scoren. Sylvie was de topscoorder van vandaag! Eindstand 7-13 gewonnen. Doelpunten: Sylvie (5), Naomi (2), Bo (2), Frederique (1), Jara (1), Jinthe (1) en Kyara (1).
Strafworpen verloren met 6-1, wel goed geoefend met onderhands gooien.

Zaterdag speelde Nas uit tegen Svo in Groesbeek. De wedstrijd ging meteen fanatiek van start, en het eerste doelpunt was voor Svo. Ook het tweede was voor Svo, maar door een mooi schot van Emma stond het al snel 2-1. Voor de rust scoorde Jade ook nog een mooi doelpunt. Ze gingen de rust in met een 3-1 stand.
De tweede helft ging het moeizamer, voor Nas. Svo scoorde nog 4 keer en voor Nas maakt Jade een mooie strafworp. Helaas is de eindstand 7-3 geworden.

Zondag speelden de senioren in Weurt tegen Diosa. Het was voor het publiek een erg mooie wedstrijd, ook een spannende. Beide teams scoorde om en om tot even na de rust. Bij 7-7 liep Diosa uit naar 7-10. Maar NAS bleef knokken en hard werken en sleepte er net voor tijd de 10-10 uit. De morele winnaar van deze wedstrijd.