Afbeelding
Foto: ROC Nijmegen

Open dagen ROC Nijmegen

NIJMEGEN - ROC Nijmegen houdt op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart open dagen. Tijdens de open dagen zijn alle vijf de locaties van het ROC in Nijmegen en Boxmeer te bezoeken. Er is keuze uit 150 beroepsopleidingen. Nieuwsgierig naar welke opleiding iets voor jou is? Kom langs en laat je voorlichten.

Praktijkervaring opdoen om een vak goed te leren is heel belangrijk. Wie ROC Nijmegen binnenstapt, ziet en voelt dat gelijk. Op locatie Campusbaan bevinden zich bijvoorbeeld een schoonheidssalon, bakkerij, sportschool, reisbureau en restaurant. Allemaal leerbedrijven die door studenten gerund worden. Maar ook de buitenwereld wordt opgezocht. ROC Nijmegen werkt zoveel mogelijk samen met bedrijven en organisaties in de regio om praktijkervaring te bieden aan studenten. 

Tijdens de open dagen kun je rondkijken op de vijf locaties, sfeer proeven en jezelf oriĆ«nteren op verschillende mbo-opleidingen. Om je te helpen een goede keuze te maken, kun je tijdens de open dagen een opleidingsvoorlichting volgen. Ga in gesprek met docenten, studenten en studiekeuzeadviseurs, of doe de beroepeninteressetest. 

Meer informatie

Op vrijdag 3 maart zijn de locaties geopend van 17.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 4 maart van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie over de opleidingen en de open dagen op www.roc-nijmegen.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding