Live optreden MmoozZ
Live optreden MmoozZ Foto: Rob van Dalen

MmoozZ zet de Bogerd in vuur en vlam tijdens start tournee

Uit

DRUTEN - De sensationele coverband MmoozZ trapt op zondag 12 maart van 16.00 tot 19.30 uur in de Bogerd hun allernieuwste tournee af. Deze muzikale reis met als titel NXT LVL brengt de band in de komende twaalf maanden langs meer dan 60 podia.

De van oorsprong Drutense band, waarvan de leden inmiddels uit diverse windstreken komen, gaat met dit optreden gigantisch uitpakken. Special effects, vuur, Co2 kanonnen en confetti komen er aan te pas om alle bezoekers een unieke ervaring te bezorgen.
Marcel Schiltmans, sinds 2008 drummer in de band, en zangeres Natascha Vergeer leven vol enthousiasme naar deze dag toe. Marcel vindt het geweldig om in zijn eigen dorp te kunnen starten. Hij herinnert zich nog succesvolle optredens in deze streek, waaronder Pleinpop en de Vierdaagsefeesten.
Het repertoire van MmoozZ, zo geeft Natascha aan, is bijna oneindig. De hits blijven maar komen. De groep noemt zich niet voor niets ‘De band met meer dan 130 hits in 180 minuten’. Men speelt geen complete uitvoering van een nummer, maar medleys, waarin diverse hits op een unieke wijze worden samengebracht. De zang verzorgt ze samen met oud-Drutenaar Colin Heikens (ooit zeer succesvol met het duo Mike & Colin).
In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een van de meest spelende coverbands van Nederland. De band, met in totaal zes muzikanten, staat minimaal een keer per week wel ergens te spelen. Ze hebben al met vele bekende artiesten uit ons land het podium gedeeld, waaronder Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer, Emma Heesters en Tino Martin. De muziek die MmoozZ speelt doorkruist alle genres, de band geeft zelfs de aanwezige fans via ‘By request’-kaartjes de mogelijkheid om zelf aan te geven wat ze willen horen.

De voorverkoop voor het optreden in Druten, waarbij ook DJ Joey Festa van de partij is, is al gestart en loopt als een speer. Voor kaarten, zie: bogerddruten.nl.

Door René den Biesen