Winst voor DSZ

BOVEN-LEEUWEN - DSZ heeft de wedstrijd tegen Angeren met een overwinning afgesloten. De ontmoeting zou eigenlijk in Angeren plaatsvinden, maar aangezien het nieuwe veld daar nog niet klaar was, werd er gespeeld in Boven-Leeuwen. De eerste helft begon goed voor DSZ. Na ruim een kwartier spelen had de ploeg uit Boven-Leeuwen de score kunnen openen, maar de bal belandde op de paal. Na een grote kans voor Angeren, in de 37e minuut, is het DSZ dat binnen drie minuten twee maal weet te scoren. In de tweede helft startte Angeren sterk en werd DSZ teruggedrongen. Keeper Terrell van den Heuvel deed enkele goede reddingen en behield voor DSZ de voorsprong. Het spel ging vervolgens lekker op en neer en was zeker onderhoudend. Angeren probeerde van alles om de aansluittreffer te forceren, maar de defensie van DSZ stond steeds prima opgesteld. Ook keeper Terrell van den Heuvel wist er, tegen het eind van de wedstrijd, nog een paar mooie ballen uit te houden. Eindstand 2-0.