Afbeelding
Foto: Eigen

Maas en Waals Mannenkoor bestaat 30 jaar

Verenigingen

PUIFLIJK - Het Maas en Waals Mannenkoor vierde afgelopen zaterdag 28 januari het 30-jarig bestaan met haar leden en partners in Gasterij de Arend in Winssen. Met de medewerking van het muzikale Duo Inmost uit Beneden-Leeuwen was het een zeer prettig samenzijn.

Het koor is opgericht op 28 januari 1993. Wijlen Ad Versteden, een begaafd musicus en dirigent, raakte in contact met Guus van Hulst, bouwondernemer. Samen kwamen ze op het idee een in het Land van Maas en Waal aansprekend mannenkoor op te richten. Na een oproep liep tot ieders verwondering de grote zaal van Dorpshuis de Lier vol met potentiƫle zangers. Hoogtepunten van het koor waren onder andere concerten met Berdien Stenberg, Boudewijn de Groot en, tijdens het 20-jarig bestaan, met Ernst Daniel Smid als gast.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. De repetities zijn op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis de Lier in Puiflijk. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een keer komen kijken. Meer informatie via tel. 06- 51 35 78 71 of kijk op: www.maasenwaalsmannenkoor.nl.