Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

Pronkzitting ‘t Schutlakenrijk

Algemeen

DREUMEL - Na vele jaren carnaval te hebben gevierd in de zalen van `t Centrum bij Jan Bouman, maar die legde zich meer toe op het restaurant gebeuren, en moest de C.V. `t Schutlaken uitwijken naar een andere locatie, die toch al snel met overleg was gevonden in D`n Hoender aan de Nieuwstraat, waar dit weekend de pronkzittingen hebben plaats gevonden.

Naast het optreden van bekenden Nederlandse artiesten, waren er vanmiddag de plaatselijke aan de beurt, behalve de artiesten en danseressen was er ook de verkiezing van de “verdienstelijke Dreumelaar” is iemand die zich voor de Dreumelse gemeenschap verdienstelijk heeft ingezet. Dit jaar was het onze plaatselijk groente en fruitboer Joost Kooijmans.
Na de pronkzitting van gisteren (voor iedereen toegankelijk) was het vanmiddag speciaal voor de oudere, waar er veel op af waren gekomen, en die zich dan ook reuze vermaakte met alles wat vertoond werd.
Deze pronkzitting was inmiddels al voor de 54 ste keer, maar voor het eerst ik het M.F.A. D`n Hoender aan de Nieuwstraat.
Het was een gezellige middag met hoogstaand vermaak zowel door jong en oud, succes Thomas d`n Urste en fijne carnavalsdagen de komende tijd. Alaaf. Alaaf. Alaaf.

Door Henk van Coolwijk 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding