Gastgezin gezocht in Wijchen of omgeving

REGIO - De Japanse scholier Soma (18) zoekt een nieuw gastgezin in Wijchen of omgeving. Afgelopen augustus is Soma zijn avontuur in Nederland gestart. Hij is naar Nederland gekomen voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Soma is geplaatst bij een leuk gastgezin in de buurt van zijn school, het Maaswaal College in Wijchen, waar hij de eerste paar maanden van zijn uitwisseling mocht starten. Dit gezin kon hem tijdelijk opvangen totdat hun eigen kind terug zou komen van de uitwisseling. Dat moment is bijna aangebroken en daarom zoekt Travel Active met hem naar een nieuw gastgezin in deze regio tot de zomervakantie van 2023.

Gastgezinnen

Gedurende de uitwisseling wordt het gastgezin en de student begeleid door één van de Local Coordinators. Travel Active organiseert events voor studenten en gastgezinnen. Een gastgezin zorgt voor kost en inwoning voor de student. Alle overige kosten zijn voor rekening van Travel Active of voor de student zelf. 

Belangstelling om Soma een warm thuis te bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team via 085-22 24 810 of highschoolholland@travelactive.org. Kijk op www.travelactive.nl/high-school-holland voor meer informatie.