De cheque werd in ontvangst genomen bij de AH in Druten.
De cheque werd in ontvangst genomen bij de AH in Druten. Foto: Stichting de Vreugdefabriek

Statiegeldactie Stichting de Vreugdefabriek groot succes

DRUTEN - Stichting de Vreugdefabriek deed in de maand december mee met de statiegeldactie van Albert Heijn in Druten. Om de actie kracht bij te zetten verzorgden de dj's van de Up & Down Discoshow medio december een optreden in de supermarkt. De actie heeft uiteindelijk een bedrag van 293,10 euro opgeleverd.

Stichting de Vreugdefabriek werkt met vrijwilligers die muziek en entertainment verzorgen in de gehandicapten- en ouderenzorg. Momenteel wordt gespaard voor een nieuwe geluidsinstallatie. Mede dankzij de vele flessen die door het winkelend publiek zijn ingeleverd is dat doel een stuk dichterbij gekomen. 

De stichting is ontzettend blij met deze opbrengst en wil iedereen bedanken voor hun donatie, en ook Albert Heijn Druten die deze actie mogelijk heeft gemaakt. Speciale dank is er voor winkelmanager Wilfried Cobussen en zijn team voor de fijne samenwerking. 

Opbrengst verdubbeld

Door een gulle gever die anoniem wenst te blijven werd Stichting de Vreugdefabriek bijzonder verrast. Het bedrag van 293,10 euro is door een familie uit het Land van Maas en Waal verdubbeld. De stichting is deze familie zeer dankbaar. Meer informatie over Stichting de Vreugdefabriek, zie: www.devreugdefabriek.nl.