Corina en Manon van KDV Hummeltjeshof.
Corina en Manon van KDV Hummeltjeshof. Foto: John van Gelder

Uitbreiding Kinderdagverblijf Hummeltjeshof

ALTFORST - Bengeltjes, Boefjes en Bandietjes, al die kindjes komen graag naar Kinderdagverblijf Hummeltjeshof in Wamel, waar het heerlijk spelen is op de groepen in een gezellige, huiselijke sfeer die samen met de pedagogisch medewerkers elke dag wordt gecreëerd. En die fijne sfeer gaan eigenaren Manon Teunissen en Corina Stevens meenemen naar de locatie in Altforst, want KDV Hummeltjeshof breidt per 1 maart uit, waar Deugnietjes welkom zijn en later Doerakjes.

Zes jaar geleden sloegen oud-collega's Manon uit Deest en Corina uit Wamel de handen ineen en startten het kinderdagverblijf in Wamel. Manon vertelt: 'We zijn met één groep begonnen en inmiddels zijn het er drie, waarvan de Bandietjes de peutergroep is. Het is altijd blijven kriebelen om verder uit te breiden met een extra locatie, en toen er  een ruimte in Altforst vrijkwam in dorpshuis De Uithof, besloten we om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Alles voelde gewoon goed.' Corina vult aan: 'We zijn nu nog aan het klussen, zodat op 1 maart de eerste opvangdag kan plaatsvinden. 'Kinderdagverblijf Hummeltjeshof staat voor huiselijke opvang in een gezellige sfeer', zegt Manon. 'We hebben een fijn team, de medewerkers zijn fantastisch goed in hun werk met dezelfde passie voor kwaliteit in de opvang. Corina: 'Ze hebben hart voor de kinderen en dragen dit ook uit. Dat komt die sfeer alleen maar ten goede.'

Uitstapjes en lekker
buitenspelen

Manon vertelt verder: 'We houden ervan om thema-activiteiten en uitstapjes te organiseren, zoals naar de kinderboerderij, even wandelen naar de supermarkt als we koekjes gaan bakken of op bezoek te gaan bij een boerderij, uiteraard alles met toestemming van de ouders.' 'Voor de kinderen is het echt leuk om op stap te gaan. Ze leren hier veel van. Daarom vinden we het elke dag buitenspelen zo belangrijk en dat kan in de natuurspeeltuin, die ook in Altforst wordt gerealiseerd. Ons doel is steeds om de kinderen een leuke dag te bezorgen en hen te helpen ontwikkelen ieder in zijn eigen tempo. Daarbij denken we altijd met de ouders mee, want we zijn het verlengstuk van de opvoeding', besluit Corina.

Informatie

De officiële opening locatie Altforst is op zaterdag 11 februari. Belangstellenden zijn van 10.00 tot 11.30 uur welkom om het nieuwe kinderdagverblijf te bekijken. Aansluitend is er een inloopmoment waar we nieuwe (en toekomstige) ouders te woord kunnen staan. Vanaf woensdag 1 maart start de eerste opvangdag voor kinderen van 0-4 jaar. Er zijn nog opvangplekken vrij in Altforst en inschrijven kan vanaf heden via de website. Adres: Kerkstraat 12 te Altforst. www.kdvhummeltjeshof.nl.