Rob van Dam en Jeroen Vos.
Rob van Dam en Jeroen Vos. Foto: John van Gelder

Jubileum Fox Fitness

DRUTEN - Sportmensen zijn positief ingesteld. En dat is dan ook precies de kracht van Fox Fitness en haar team van trainers. Al vijf jaar lang doet de club er alles aan om haar sporters optimaal te begeleiden, te motiveren en te enthousiasmeren. Ook als dat, door een onvoorziene omstandigheid als corona, niet eenvoudig is. Toch zorgde juist die periode ervoor dat de sportschool zich onderscheidde van de rest. En met succes. De club is groter dan ooit. Komende week viert Fox Fitness, samen met haar leden, het vijfjarig bestaan.

Eigenaar en personal trainer Jeroen Vos voorzag met Fox Fitness in een groeiende behoefte aan gezonder leven. Toch heeft het succes zijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. ‘We begonnen met nul sporters, een klein team en een gedateerde sportruimte. Vanaf de start hebben we met dit team gelijk de schouders eronder gezet en de boel flink onder handen genomen. Inmiddels zijn we met een club van dertien medewerkers, een mooi ledenbestand en hebben we prachtige sportfaciliteiten. Het mooiste is echter dat de groei niets afgedaan heeft aan de sfeer op de vloer, de persoonlijke benadering van de leden en de kleinschaligheid van onze club. Iets waar clubmanager Rob van Dam en zijn enthousiaste team mede voor verantwoordelijk zijn', aldus Jeroen.

De sportschool kent anno 2023 een uiteenlopend ledenbestand; mannen en vrouwen, van jong tot oud, fanatiek en minder fanatiek, dagelijkse bezoekers en incidentele sporters. 'Met welke instelling en om welke reden men ook komt sporten, het belangrijkste is dat men zich hier thuis voelt', aldus Jeroen. Hij vindt het een goede ontwikkeling dat een groeiend aantal jongeren de sportschool weet te vinden. 'De jeugd is hier serieus aan de slag. Niet alleen om spieren te trainen, maar ook om fit te blijven. Tegelijkertijd zien we ook steeds meer ouderen met veel plezier van onze faciliteiten gebruikmaken.'

Fox Fitness hanteert een low-budget formule. Dit houdt in: sporten wanneer en zo vaak je wilt, met een goedkoop abonnement. De faciliteiten daarentegen zijn allesbehalve low budget. 'Dankzij het groeiende aantal leden en de samenwerking met en hulp van veel regionale ondernemers hebben we in de afgelopen jaren veel stappen kunnen maken. Zo is de ruimte groter geworden, zijn de toestellen vernieuwd en hebben we de openingstijden verruimd. Ook op het gebied van begeleiding bieden we meer dan voorheen; denk aan voedingsadviezen, een Health Check en praktische apps ter ondersteuning.'

In de week van 30 januari tot en met 3 februari viert Fox Fitness het vijfjarig jubileum met leuke activiteiten voor de leden. Meer informatie: fox-fitness.nl.