Bram van Baren (l) en voorzitter Mark Riepe (r)
Bram van Baren (l) en voorzitter Mark Riepe (r) Foto: John van Koolwijk

Jubilarissen v.v. Aquila gehuldigd

Mens

DREUMEL - Op vrijdag 20 januari jl. zijn de Aquila-leden Bram van Baren en Rob Hol tijdens de Algemene Ledenvergadering gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.

Bram is gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van v.v. Aquila. Naast voetballer heeft hij als vrijwilliger verschillende taken binnen de vereniging uitgevoerd o.a. als leider van Aquila 1 en maakt hij dit moment toevallig samen met Rob deel uit van de Technische Commissie. Uit handen van voorzitter Mark Riepe ontving hij een bos bloemen en ontving hij een mooi bijbehorend cadeau als aandenken.

Rob is dit jaar al 40 jaar lid van de voetbalvereniging uit Dreumel. Ook hij heeft naast zijn voetbalcarrière als verdediger en keeper (o.a. ook bij NEC) tal van neventaken vervuld en doet dat nog steeds. Hij is al jarenlang jeugd- en keeperstrainer en leider van diverse jeugdelftallen en sinds ruim een jaar maakt hij deel uit van het Aquila-bestuur. Ook hij ontving het cadeau als aandenken en de bos bloemen uit handen van de voorzitter.

Rob Hol (l) en voorzitter Mark Riepe (r)