Generatie17

BEUNINGEN - In Beuningen starten in maart twee groepen van het project Generatie17 (G17); een project rond sociale spiritualiteit. Het G17-project wil een platform zijn voor mensen die samen stil willen staan bij hun levensbeschouwing of spiritualiteit en de doorwerking daarvan in hun dagelijks leven. 

De groep 'Levensverhalen en levensbeschouwing wordt begeleid door gepensioneerd huisarts André Haverkort. De groep 'Bezielen en bezield worden’ wordt begeleid door Marike de Valk, gepensioneerd theologe en therapeute. Elke groep komt ongeveer vijf keer bij elkaar. Voor beide groepen kunnen mensen zich aanmelden. Per groep is er plaats voor vijf deelnemers. De bijeenkomsten van André Haverkort vinden plaats bij hem thuis. Die van Marike de Valk in de pastorie van de katholieke kerk in Beuningen. Vanwege de huur van de ruimte wordt in de groep van Marike een bijdrage van 5 euro gevraagd. Koffie en thee is hierbij inbegrepen.
Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met Marike de Valk via: marike@mv-gestalttherapie.nl of met André Haverkort via: andrehaverkort10@gmail.com.