Deelnemers aan de Kwartjesreut
Deelnemers aan de Kwartjesreut Foto: Aswin Koppers.

Jubileumweekend De Blauwe Bok

Algemeen

DRUTEN - De Blauwe Bok viert al ruim 55 jaar carnaval in Druten. Aankomend weekend wordt dat gevierd met een feestavond voor Drutenaren, (oud-)leden, carnavalsgroepen en andere belangstellenden.  

Met bijna 100 (jeugd)leden is de Drutense carnavalsvereniging springlevend. En dat mag gevierd worden. Op vrijdag 20 januari staat er in de Bogerd een spetterende feestavond op het programma. Muziek is er deze avond van de band Broadway en DJ Mike. De vereniging heeft ook feest act Happy Ouwer weten te strikken. 

Aswin Koppers, oud-prins en lid van de jubileumcommissie, laat weten: ‘We willen ons 55-jarig jubileum graag vieren om onze (oud-)leden en vrienden te bedanken, banden met bevriende verenigingen binnen en buiten Druten te verstevigen en ons als vereniging te laten zien in Druten. Iedereen is deze avond van harte welkom.’ De vereniging roept vooral ook oud-leden op naar de feestavond te komen. ‘Van Wianneke tot oud-Raad van Elf leden en van oud-leden van de Boemelkapel (de voorloper Free Style Herrie Kapel, red.) tot oud-jeugdraadsleden.’

De feestavond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief twee consumptiemunten.