sport

Wedstrijden NAS

MAAS EN WAAL - Woensdag speelden de midweek 2 tegen Playing Girls. Een moeilijke wedstrijd gezien de leeftijd van de dames van Playing Girls zeker 25 jaar jonger is.Het zat Playing Girls in d e1e helft zeker niet mee, veel kansen, maar er werd weinig gescoord. NAS kon goed bijblijven en zelf een kelien voorsprong nemen. Aan het eind werd het spannend maar Nas won met 8-6. Voor NAs scoorde Petra 2, Anita2, Larissa, Tamara, Debby en Laura.

De pupillen F speelde zaterdag in Weurt een thuiswedstrijd tegen Spes. De meiden gingen goed van start met scoren en hadden een kleine voorsprong. De teams gingen gelijk op. Ruststand: 5-3
In de tweede helft ging het gooien en vangen heel moeizaam bij NAS. Spes was meer aan de bal en scoorde meer doelpunten. De meiden kwamen achter te staan. In de laatste minuut scoorde NAS en werd het gelijk. Naomi scoorde in de laatste secondes het winnende doelpunt. Eindstand: 11-10
Doelpunten: Jinthe 3x Naomi 3x Frederique 2x Jara 2x en Bo.

De aspiranten C speelden thuis tegen MKV. De wedstrijd ging aardig gelijk op. Maar NAS scoorde als 1e en dat was Fiene. Daarna scoorde Fiene de 2e. MKV had kansen maar die gingen er niet in. Alisha scoorde de 3e. NAS had afstand schoten maar die gingen er vandaag niet in. In de 2e helft scoorde MKV 2x. Nienke scoorde nog voor Nas. 4-2. Goed gewerkt meiden.