Repetitie Plaet Gespeuld
Repetitie Plaet Gespeuld Foto: John van Gelder

Plaet Gespeuld voegt extra voorstelling 'Bij Daatjes' toe

AFFERDEN - Volkstheatergroep Plaet Gespeuld staat in het voorjaar van 2023 op de planken met de volksmusical ‘Bij Daatjes'. Onlangs startte de kaartverkoop. Vanwege de zeer grote belangstelling heeft de organisatie besloten om een extra voorstelling in de plannen op zondag 16 april in Afferden.

Het café ‘Bij Daatjes' staat symbool voor alle verdwenen kroegen en zalen in het Land van Maas en Waal. De musical heeft een hoog meezinggehalte, waarbij de muzikale ondersteuning in handen is van De Komkommers. 

Het stuk wordt opgevoerd op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 in D'n Dulper in Boven-Leeuwen en op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2023 in de Meent in Afferden. De voorstellingen in Afferden zijn inmiddels uitverkocht. Daarom is een voorstelling toegevoegd op zondag 16 april.
Kaarten voor deze extra voorstelling zijn zaterdag 10 december van 13.00 tot 14.00 uur te koop in De Meent te Afferden. Na deze datum zijn de kaarten te koop aan de bar bij De Meent of telefonisch via 06-11 51 18 97. Kaarten kosten 18 euro en dienen contant afgerekend te worden.