Afbeelding
Foto: John van Gelder

Winter Village van start, schaatsen uit het vet

DRUTEN - Haal de schaatsen maar uit het vet, want aanstaande weekend gaat Winter Village Druten van start. Het schaatsfestijn duurt tot en met zaterdag 7 januari. Buiten de schaatsbaan is er een après-skitent, waar de komende weken diverse activiteiten en optredens plaatsvinden. Een programma om winters van te genieten.

Met muzikale optredens van onder anderen Rave van Fortijn, Otto Lagerfett & Sven Versteeg, de Alpenzusjes, Rutger van Barneveld, Buren van de Brandweer & Chris deluxe, Familie de Bruyn, Funky pianos en The Allstars & Lanterfantje. Ook de diverse activiteiten zorgen ervoor dat er lichtpuntjes zijn in de donkere dagen. Naast het schaatsen is er winters vermaak door bijvoorbeeld fluitketel schuiven, een modeshow van Drutense detaillisten en een bingoavond. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten: Koek en Zopie, een Schnaps en Wiener Schnitzel Abend, een Nieuwjaarsborrel en een bierfestival. Kortom, de komende tijd is het winterpret tijdens Winter Village in Druten.

De aftrap is op zaterdag 10 december tussen 13.00 en 14.00 uur met een spectaculaire opening. Daarna is het mogelijk om vrij te schaatsen tussen 14.00 en 22.00 uur. De kosten voor een ticket bedragen 4,50 euro. De après-skitent is geopend vanaf 13.00 uur. Om 20.00 uur is de openingsavond voor mensen van 18 jaar en ouder 'Rave van Fortijn'. Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. De entree bedraagt 15 euro per persoon. Zondag 11 december staat in het teken van het Dickens Festijn. Tussen 10.00 en 18.00 uur kan er gratis geschaatst worden. Vanaf 18.00 uur treden Otto Lagerfett & Sven Versteeg op in de après-ski tent. Gratis entree. 

Vanaf maandag 12 december gaat Winter Village gezellig door met alle winterpret. Kijk voor het volledige programma en het kopen van tickets op www.wintervillagedruten.nl.