V.l.n.r. Wethouder Gérard de Wildt, Renske Blok-Pit, Letty Broere, Geert Vonk en Ronald Thoonen (President van de Lions)
V.l.n.r. Wethouder Gérard de Wildt, Renske Blok-Pit, Letty Broere, Geert Vonk en Ronald Thoonen (President van de Lions) Foto: Voedselbank Druten

Inzameling Douwe Egberts waardepunten voor Voedselbank

DRUTEN - Lions Club Maas en Waal houdt in de maand december een inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. De ingezamelde punten worden verzilverd tegen pakken koffie voor de Voedselbank. Inwoners kunnen hun punten doneren in speciale inzamelboxen, die op zeven locaties in de gemeente Druten te vinden zijn. 

Een warme kop koffie drinken is voor velen een moment om even te ontspannen. Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie doen' vanzelfsprekend. Met de inzamelingsactie van Douwe Egberts en de lokale Lionsclub worden klanten van de plaatselijke Voedselbank ondersteund met pakken koffie. Inwoners kunnen bijdragen door hun D.E waardepunten, te vinden op Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO®- verpakkingen, te doneren. 

Inzamelboxen staan de hele maand december bij: Albert Heijn (Druten), Bakkerij Geert Vonk (Druten), Bruna (Druten), Van Sommeren electro (Afferden), Drogisterij van der Wielen (Deest), De Heerlijkheid catering (Horssen) en Tijssen Uw Versspecialist (Puiflijk).