Mantelzorgcompliment Druten

DRUTEN - Mensen in de gemeente Druten die hun mantelzorger(s) willen bedanken, kunnen een mantelzorgcompliment aanvragen. Dit kan via: www.druten.nl/mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment bestaat uit 150 euro aan OVD-bonnen. Hiermee kan de mantelzorger iets kopen bij veel winkels uit de gemeente Druten.

Een mantelzorger is iemand die langdurig en onbetaald voor iemand zorgt. De mantelzorger kan een partner, ouder of kind zijn. Maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Een mantelzorgcompliment kan aangevraagd worden als degene die de zorg ontvangt in de gemeente Druten woont. De mantelzorger mag ook buiten de gemeente Druten wonen. De mantelzorger moet voor een periode van minimaal 3 maanden achter elkaar en minimaal 8 uur per week voor de betreffende zorgbehoevende zorgen.

Vraag het mantelzorgcompliment uiterlijk 31 december 2022 aan. Dit kan via: www.druten.nl/mantelzorgcompliment. Het is ook mogelijk het mantelzorgcompliment op papier aan te vragen. Het aanvraagformulier is op te halen in het gemeentehuis.