Ouderavond Communiceren met pubers

MAAS EN WAAL - IrisZorg en Pro Persona Connect organiseren op donderdagavond 8 december de interactieve theatervoorstelling ‘In Gesprek'. De voorstelling helpt ouders een open gesprek te voeren met hun puber én hen zelf aan het denken te zetten.

Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende kind als je kind liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Het is niet altijd eenvoudig het gesprek aan te gaan met een eigenzinnige puber, maar het kan wel! Maar hoe? Het professionele acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. PlayBack maakt gebruik van ‘terugspeeltheater': een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind. 

De online voorstelling duurt van 19.15 tot 21.15 uur. Deelname is gratis en tijdens de voorstelling kan je anoniem deelnemen. Aanmelden kan tot 5 december via iriszorg.nl/theatervoorstelling-communiceren-met-je-puber. Na aanmelding ontvangt u een link naar de livestream.