Afbeelding
Foto: Kioskkoor Bergharen

Kioskkoor Bergharen viert tienjarig jubileum met twee concerten

BERGHAREN - Het Kioskkoor Bergharen viert volgend weekend het tienjarig bestaan met twee concerten. De concerten vinden plaats op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober in het Protestants kerkje aan de Veldsestraat 12 in Bergharen.

Het Kioskkoor bestaat uit tweeëntwintig enthousiaste amateurzangers uit Bergharen en omgeving. Het koor staat onder leiding van Ingeborg Hubens en wordt begeleid door Roel Jansen op piano. Het koor heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld in zangkwaliteit en klankkleur en zingt 4- tot 8-stemmige arrangementen.  
Het programma van het concert is zeer gevarieerd en is samengesteld uit favorieten van het koor en veel nieuw repertoire. Naast klassieke werken van Fauré, Gjeilo en Mendelssohn klinken volksliederen uit Engeland, Zweden en Spanje en enkele evergreens. Saxofoniste Mieke Bouwmans verzorgt een gastoptreden en zal het koor begeleiden in enkele liederen.
Zaterdag 22 oktober begint het concert om 20.00 uur en zondag 23 oktober om 14.30 uur. Entree: vrije gift. Kaartjes reserveren kan per mail, via: kioskkoor@gmail.com.