Eerdere voorstelling VIOS
Eerdere voorstelling VIOS Foto: Hanneke de Vries - Hoefnagel

Toneelvereniging VIOS speelt Boeing Boeing

BOVEN-LEEUWEN - Toneelvereniging VIOS zet na drie jaar weer een prachtige klucht op de planken. De leden hebben er de schouders onder gezet om met elkaar te repeteren en een bijzonder stuk op te kunnen voeren. 

Dit jaar speelt de vereniging Boeing Boeing, een komedie van Marc Camoletti en bewerkt door Jon van Eerd. De regie is in handen van Dayenne van de Geijn. 

Het stuk draait om een nogal promiscue vrijgezel die een relatie onderhoudt met drie verschillende stewardessen die op drie verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen: Duitsland, Amerika en ItaliĆ«. Als Harrie Vermeulen arriveert en blijkt dat er een gevaar bestaat dat de stewardessen elkaar tegen het lijf lopen, wordt Harrie voor het karretje gespannen. Met alle gevolgen van dien. Het belooft een doldwaze voorstelling te worden met actie, leuk toneel en vooral heerlijke humor. 

De voorstellingen worden opgevoerd in D'n Dulper in Boven-Leeuwen op zaterdag 29 oktober om 20.00 uur, zaterdag 5 november om 20.00 uur en op zondag 6 november om 14.00 uur. Kaarten kosten 10 euro (voor de jeugd tot 15 jaar 5 euro) en zijn verkrijgbaar bij de entree. Reserveren kan bij Yvon van Oijen via WhatsApp op 06-36170244 of per mail via: hansvanoijen@gmail.com.