Jeroen de Heuvel.
Jeroen de Heuvel. Foto: De Nieuwe Muziekschool

Start cursus songwriting en pianodromen

DRUTEN - Vanaf dit schooljaar verzorgt Jeroen de Heuvel de accordeonlessen bij De Nieuwe Muziekschool. Daarnaast start hij vanaf november met het geven van de cursus songwriting. RenĂ© Nillessen begint diezelfde maand met de cursus pianodromen. 

Jeroen de Heuvel studeerde af als toetsenist op de Rockacademie in Tilburg met een minor in componeren. Jeroen vertelt: 'Iedereen kan liedjes schrijven. Maar net als bij elk ander vak ben je niet meteen de nieuwe Paul McCartney of Ed Sheeran. Dat kost tijd en moeite. Ik help je een eerste song te schrijven en geef daarbij handvatten om dat op een creatieve en originele manier te doen.' De cursus songwriting bestaat uit vijf lessen van 1 uur. De eerste les is op dinsdag 1 november van 20.00 tot 21.00 uur.

Cursus pianodromen

De cursus pianodromen, gegeven door RenĂ© Nillessen, bestaat uit vijf lessen en start op vrijdag 4 november van 19.30 tot 20.30 uur. Heb je als volwassenen altijd al piano willen spelen? Dit is je kans om in een groep met allemaal beginners uit te proberen of pianospelen echt iets voor je is. 

Informatie

Alle muzieklessen vinden plaats in IKC de Kubus, Irenestraat 3 in Druten. Aanmeldingen voor beide cursussen ontvangt men graag voor 21 oktober. Voor meer informatie, zie: www.denieuwemuziekschool.nl.