sport

Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - Woensdag speelden beide midweek teams uit. De Midweek 1 speelden in Overlangel tegen TOG en daar werd het 9-9. Midweek 2 speelden in Kekerdom tegen Klimop. Nas was duidelijk de betere partij en scoorde 7 keer. Toch waren er veel doelpogingen voor nodig, het duurde even voor de bal er in zat. De doelpunten werden gemaakt door: Maaike 2, Cindy 2, Lizanne 2en Anita.

De aspiranten C speelden zaterdag thuis tegen DES. De meiden hadden er zin in. Ze deden allemaal hun best. Er werd vrij gelopen, goed verdedigd en goed over gespeeld. Madelynn scoorde de 1e en daarna de 2e. Met de rust stond NAS voor 2-0. Daarna scoorde Des. 2x. Daarna scoorde Madelynn ook nog 2x. Het werd dichtgehouden er werd hard gewerkt door alle meiden. Gewonnen 4-2. Toppers zijn de meiden.

De pupillen D van Nas speelde zaterdag thuis tegen Odio. NAS ging met goede moed van start. Ze deden goed hun best. Helaas wilde ze er niet in. Odio had meer geluk, en wisten er 5 te score. De eindstand is 0-5 geworden. Jammer, volgende keer beter

De pupillen F1 speelde een thuiswedstrijd tegen Fortuna. De meiden hadden de eerste 10 minuten heel veel kansen. Helaas hadden ze pech, de bal kwam vaak op het randje. Jinthe kreeg het toch voor elkaar om een doelpuntje te maken (1-0). Later in de wedstrijdje scoorde Jinthe nog twee keer maar Fortuna zelfs drie (3-3). Tweede helft waren de meiden net niet fanatiek genoeg met verdedigen en liepen de doelpunten bij Fortuna verder op. NAS scoorde er ook nog 1 doelpuntje bij.
Eindstand 4-5 Strafworpen 1-1 Doelpunten Jinthe 3x Kyara 1x.