Afbeelding
Foto: Ruben Schiks

De genomineerden Ondernemer van het Jaar 2022 zijn bekend

Algemeen

BEUNINGEN - De gemeente Beuningen organiseert dit jaar voor de 14e keer de ondernemersverkiezing. Vanaf juni kon iedereen ondernemers voordragen voor de titel Ondernemer van het Jaar en voor de Talent award. De jury koos 6 genomineerden uit vele voordrachten en maakte de namen aan de gemeente bekend.

De genomineerden voor Ondernemer van het Jaar Beuningen 2022 zijn

(op alfabetische volgorde achternaam):

Voor de Talent award 2022 zijn de genomineerden (op alfabetische volgorde achternaam):

De jury koos deze genomineerden omdat zij zich goed onderscheiden in hun markt. Verder worden hun ondernemerskwaliteiten gezien en geprezen door degenen die hen voordroegen.

Jury en beoordeling

De jury beoordeelt in de komende weken de genomineerden en maakt een keuze aan de hand van diverse criteria, zoals: innovatie, wendbaarheid, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Bekendmaking tijdens het Business Event Beuningen

De Ondernemer van het Jaar en de winnaar van de Talent award worden bekendgemaakt tijdens het Business Event Beuningen. Dit feestelijke ondernemersevenement vindt plaats op woensdagavond 23 november op Slot Doddendael in Ewijk.

Tot slot

Eén van de genomineerde bedrijven is BusinessMedia4All. Dit bedrijf ondersteunt de gemeente bij de organisatie en promotie van het Business Event. Op geen enkele wijze vervulde dit bedrijf in de afgelopen paar jaar en dit jaar een inhoudelijke rol in de verkiezing. Een onafhankelijke jury selecteert de genomineerden en kiest de winnaars.