Niels en Martine.
Niels en Martine. Foto: Mariëlle Kokke

Keukenstudio Wijchen kijkt terug op een succesvolle start

WIJCHEN - Sinds januari van dit jaar is Keukenstudio Wijchen een feit. Een jonge, verfrissende keukenzaak met een ruim en gevarieerd aanbod in keukens die naadloos aansluiten bij ieder interieur. Niels en Martine zijn de gezichten achter deze vernieuwende keukenstudio en met hun jarenlange ervaring in de meubel- en keukenbranche vertalen zij wensen en mogelijkheden naar gedetailleerde keukenontwerpen, passend bij iedere woning en bij ieder budget.

De eerder dit jaar opgerichte keukenstudio werkt samen met diverse leveranciers en (A-)merken uit de keukenbranche, die tevens goed te combineren zijn met elkaar. Keukenstudio Wijchen biedt een gevarieerd aanbod in keukenstijlen; van industrieel tot klassiek, en van hoogglans wit tot de meest excentrieke kleuren en patronen. De Keukenstudio creëert keukens op maat, dus de mogelijkheden zijn oneindig. Mede dankzij de kleinschaligheid kunnen zij in hun aanpak de focus leggen op precisie in de ontwerpen en een persoonlijke, transparante benadering.

Persoonlijke benadering

De jonge eigenaren zien ieder keukenontwerp als een unieke creatie waarbij ze durven te komen met ‘out of the box' ideeën en creatieve oplossingen. Niels: ‘De kracht van onze Keukenstudio ligt in het oog voor detail, creativiteit en een veelzijdig aanbod. Wij hechten daarnaast veel waarde aan een persoonlijke benadering en zijn transparant in onze communicatie, offertes en adviezen. Iedereen is welkom in onze showroom, of dat nu oriënterend is of voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook is het mogelijk dat we samen besluiten om in de woning af te spreken waar de keuken gerealiseerd gaat worden. Dat kan helpen in het vormen van een gezamenlijk beeld van de woning, de stijl en de maatvoering'.

Van ontwerp tot montage

Naast een gedetailleerd advies en ontwerp, staat Keukenstudio Wijchen ook garant voor een vakkundige montage. Martine: ‘Mede dankzij ons professionele montageteam hebben we sinds januari tientallen keukens succesvol mogen realiseren in en rond Wijchen. Daar zijn we ontzettend trots op en we hopen in de komende tijd nog meer mensen blij te mogen maken met een nieuwe maatwerkkeuken.'

Keukenstudio Wijchen

Neem gerust een kijkje in de verfrissende showroom van Keukenstudio Wijchen, waar een groot deel van het keukenaanbod te bekijken is. Een afspraak maken is niet nodig. Wel is het aan te raden om voor een adviesgesprek een afspraak te plannen, zodat alle tijd en aandacht gegeven kan worden.
De Keukenstudio is gelegen aan de Stationslaan 20 in Wijchen. Zie ook de website: www.keukenstudiowijchen.nl