Motorcross Zandduivels
Motorcross Zandduivels Foto: Ben van den Akker (FotoAkko)

Nederlands kampioenschap motorcross in Bergharen

BERGHAREN - Op ‘De Aaldert’ in Bergharen wordt zondag 9 oktober het Nederlands Kampioenschap motorcross verreden. Motorclub 'De Zandduivels' organiseert de wedstrijd, en viert tegelijkertijd het 50-jarig bestaan van de club. Publiek is van harte welkom.


De traditie om een motorcrosswedstrijd te organiseren is door de club een aantal jaar geleden weer opgepakt. Dit jaar staat de twaalfde cross op De Aaldert op het programma. De club hoopt, net als in voorgaande jaren, op een groot succes.

Diverse klassen

Het draait op het zandcircuit van De Aaldert komende zondag vooral om de motorcross. In diverse klassen zullen rijders uit de regio hun kunsten tonen. Er wordt in de Zijspanklasse en in diverse soloklassen gereden. De coureurs rijden om punten in het klassement van het Nederlands Kampioenschap. Het belooft een mooie strijd te worden, en het is zeker de moeite waard om te komen kijken.
De trainingen beginnen om 09.00 uur, en de eerste wedstrijd gaat om 11.00 uur van start. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief programmaboekje en parkeren. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen. Het circuit staat rondom Bergharen met bordjes aangegeven.

Motorcross Zandduivels
Motorcross Zandduivels