Afbeelding
Foto: DERKSfotografie

Programma Molenfeesten

WINSSEN - Rondom de Beatrixmolen in Winssen worden elke twee jaar, in het eerste weekend van september, de Molenfeesten gehouden. De voorbereidingen voor het feestweekend zijn inmiddels in volle gang.

.
Op vrijdag 2 september beginnen de Molenfeesten met 'Winssen loopt uit', voor iedereen vanaf vijftig jaar. Tonprater Berry Knapen, Hedde Ekkes en Request zorgen voor een gezellige middag en avond. De entree is gratis.

Zaterdag 3 september is er een kindermiddag. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen zich uitleven op een stormbaan, deelnemen aan een dansworkshop, knutselen of meedoen aan een van de andere activiteiten. De entree is gratis. Vanaf 20.30 uur is het feest tijdens de 'Winssense Aovond', met muziek van de gerenommeerde band Familie de Bruyn (bekend van de Nijmeegse vierdaagse) en DJ Marcel. De entree voor deze avond is 10 euro per persoon (voorverkoop 7,50 euro per persoon).
Zondag 4 september wordt traditiegetrouw de Molenfair gehouden, met vanaf 15.00 uur de Formule 1 vanuit Zandvoort op een groot scherm. Meer informatie: www.molenfeestenwinssen.nl.