Spelmoment DIO'30-NEC op Sportpark De Gelenberg.
Spelmoment DIO'30-NEC op Sportpark De Gelenberg. Foto: John van Gelder

Geslaagd oefenduel DIO'30 - NEC

DRUTEN - Op een uitverkocht sportpark De Gelenberg speelde het eerste elftal van DIO'30 woensdag 6 juli tegen N.E.C.

Zo'n 1.500 fans, jong en oud, waren woensdag uitgelopen om naar deze oefenwedstrijd te komen kijken. In de eerste helft wist de eredivisieclub uit Nijmegen slechts één keer te scoren. Na ruim twintig minuten scoorde Oussama Tannane vanuit een vrije trap. In de tweede helft bleek N.E.C. echt een maatje te groot voor DIO'30 en werd er nog zes keer gescoord, waaronder drie goals van de Drutense Joep van der Sluijs. De wedstrijd eindigde in 0-7.
Na afloop hoopten de vele fans op een selfie met en/of handtekening van een van hun idolen. Aansluitend was er een gezellig feest voor alle aanwezigen. Directeur voetbal van N.E.C. Wilco van Schaik roemde de organisatie van DIO'30: 'Wat een geweldige happening en organisatie. Deze club timmert echt aan de weg. Fantastisch!'

DIO'30-NEC op Sportpark De Gelenberg, voor alle leeftijden leuk.