Jos, Erik en Ronnie.
Jos, Erik en Ronnie. Foto: Jos, Erik en Ronnie

Mooie donatie voor Tim Foundation

Mens

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens het 75-jarig jubileum bij Perfect Van Wamel, dat met twee open dagen plaatsvond op 17 en 18 juni, zijn diverse acties opgezet om goede doelen (uit de regio) te steunen.

Een van de goede doelen is de Tim Foundation. Voormalig mede-eigenaar Jos van Wamel gaat eind augustus de Stelvio (de hoogste pas van Italië, red.) fietsen voor de stichting. De Maas&Waler heeft hier begin juni al over bericht in de krant. Jos beklimt de Stelvio samen met Patrick van Gelder en Patrice Crommentuyn als ‘Team Energie’ en hoopt hiermee een mooi bedrag voor de Tim Foundation bij elkaar te fietsen. De totale opbrengst van de Tim Foundation gaat naar het onderzoek naar en de ontwikkeling van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.
Tijdens de open dagen bij Perfect Van Wamel werden er diverse acties gehouden, onder andere een individuele actie van medewerker Erik. Ook heeft de personeelsvereniging van Perfect Van Wamel een cadeau geschonken aan de directie. Hierdoor werd er een mooi bedrag bijeen gebracht voor ‘Team Energie’. De directie heeft het bedrag aangevuld, waardoor er in totaal 1.970 euro geschonken wordt aan de Tim Foundation. De cheque werd afgelopen week overhandigd aan Jos.

Meer info: www.teamgeefenergie.nl.