Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Feest aan de oever van de Maas tijdens Maasfeesten Appeltern

APPELTERN - Aan de oever van de Maas in Appeltern worden op zaterdag 9 en zondag 10 juli de Maasfeesten gehouden; een evenement met sport, spel, muziek, lekker eten en gezelligheid. 

Nieuw dit jaar is de zwemtocht op zaterdag. De start van de bekende Jan de Koele zwemtocht is om 14.00 uur bij café de Viersprong in Batenburg en de finish in de uitvliet bij Appeltern. 's Avonds is er vanaf 21.00 uur een feestavond in de grote tent met live muziek van His&Co en DJ Geert.

Sportief

De Maasfeesten gaan zondag 10 juli vroeg en sportief van start met het Grasvolleybaltoernooi. Vanaf 9.30 uur nemen vrienden, familie en buurtteams het tegen elkaar op. Deze dag is er voor elk wat wils. Er zijn opblaasbare kinderattracties, een zwembad en diverse eetkramen. Om 12.30 uur gaat de gezinsfietstocht van start. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 20 of 40 kilometer. 

Vanaf 15.00 uur zal Marco Verriet zorgen voor live entertainment in de feesttent. Tussen 20.00 en 21.00 uur kunnen belangstellenden mee met een ballonvaart. Kijk voor meer informatie en kosten op de website. De feestelijke dag wordt tegen 21.00 uur afgesloten.
Voor meer infomatie, zie: www.mooi-appeltern.nl.

Afbeelding
Afbeelding