Afbeelding
Foto: Hofmans at Home

Hofmans at Home: de zekerheid van vakmanschap

CUIJK - Sinds 1964 is de naam Hofmans een begrip op het gebied van woningstoffering in de breedste zin van het woord. 


Naast het enorme assortiment - stijlvol gepresenteerd op maar liefst 7.600 m2showroomoppervlak - dankt het bedrijf haar goede naam aan de specialistische medewerkers, die vaak al jaren bij de familie Hofmans werken. 'Zij bieden onze klanten de zekerheid van vakmanschap', aldus Jeanine Gouwens. Het is dan ook niet voor niets dat de bussen van Hofmans at Home steeds vaker opduiken in het straatbeeld; zo ook in onze streek. 'We zien momenteel een grote toename van klanten uit het Land van Maas en Waal.' De realisatie van diverse nieuwbouwprojecten draagt daar volgens haar zeker aan bij. 'Wie een complete woning in mag richten kan bij ons namelijk terecht voor het hele pakket: van vloer- en trapbekleding tot raamdecoratie en van horren tot zonwering. Naast onze kwaliteit en service bieden we daarmee het gemak en comfort van één totaalleverancier.'

Eigentijds assortiment

Passend bij deze ontwikkeling onderging de ruime showroom in Cuijk enkele jaren geleden een grote metamorfose. Ondanks de ruime afmeting van die voormalige tapijthal ademt de presentatieruimte een en al sfeer. Naast tijdloze klassiekers zien we er een eigentijds assortiment bestaande uit populaire items als pvc-visgraatvloeren en houten jaloezieën in verschillende kleuren en motieven, van bekende merken als Luxaflex, VTWonen en Tarkett.

Kunstgras

'In deze tijd van het jaar is bovendien onze showtuin erg in trek', vervolgt Jeanine enthousiast, terwijl ze uitleg geeft over de ruim veertig verschillende soorten kunstgras die er te zien én te voelen zijn. De vooroordelen van uw redacteur over dit product zijn snel weggenomen door de unieke kleur- en lichtechtheid. Enfin, u kunt het beter zelf eens bekijken.

Hofmans at Home is gevestigd aan de Beerseweg 10a in Cuijk. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.hofmansathome.nl.