Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week.

Sint-Christoffelparochie

Beneden-Leeuwen,
H. Alphonsus de Liguorikerk

Zondag 03 april, 11.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Familie Koolhout-Sas; Jo Hulsen-Vermeulen; Jan Willems; Martijn Thonen.
Doordeweekse vieringen:
Donderdag 31 maart 19.00 uur H. Mis; vrijdag 01 april 08.30 uur H. Mis; woensdag 06 april 08.30 uur H. Mis.

Dreumel, H. Barbarakerk

Zondag 03 april, 09.30 uur
H. Mis, ter intentie van: Willem Versteeg; Johan van Oort; Wim en Jo van den Oord-Rutten; Cor van Rooij wegens jaargetijde; ouders Gerardus en Johanna van Rooij-de Kleijn wegens hun jaargetijde; Hendrik en Bets van Koolwijk-van Lent en overleden familie; Kees van Koolwijk; Leo van Teeffelen; Johan Boumans; Adrie de Kleijn namens de Vincentiusvereniging; Gerda de Keijzer; overleden familie de Keijzer-Kooijmans.
Doordeweekse vieringen:
Vrijdag 31 maart 18.40 uur Rozenhoedje, 19.00 uur H. Mis; woensdag 06 april 18.40 uur Rozenhoedje, 19.00 uur H. Mis.

Wamel,
H.H. Victor en Gezellenkerk

Zaterdag 02 april, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Gradus en Truus Zondag-Koolhout; Frans Janssen en Truus Derks.

Appeltern, H. Servatiuskerk

Zaterdag 02 april, 19.00 uur
H. Mis.

Alphen, H. Lambertuskerk

Zondag 03 april, 09.30 uur
H. Mis, ter intentie van: Willem Versteeg, overleden ouders, broers en zussen; Gerda Beck-van Zwolgen; Pastoor de Bresser en Theo en Pieter Mulder; Hendrika Roeffen-de Leeuw en echtgenoot Adrianus Roeffen; Mientje van Lent, Jan van Lent en Cato van Lent-van Zon; Gert Brands en Dien Brands- Krebbers; overleden ouders van Zon-Lamers, Ties en Rinus en Erik van Teeffelen.
Doordeweekse viering:
Maandag 04 april 19.00 uur H. Mis.

Parochie
H. Franciscus
en H. Clara

Druten, H.H. Ewaldenkerk

Zaterdag 2 april, 19.00 uur
Eucharistieviering met koor Choice. Voorstellen van de vormelingen.
Zondag 3 april, 10.00 uur
Eucharistieviering. Na afloop van de viering tot 12.15 uur: Uitstelling van het Allerheiligste Sacrament voor stille aanbidding.
H. Mis op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 09.00 uur. H. Mis op woensdag om 19.00 uur. Vespers: doordeweeks om 18.45 uur. De Mariakapel is dagelijks geopend.

Vastenmaaltijd

Op donderdag 31 maart is de Oecumenische vastenmaaltijd van 18.00 tot 19.30 uur in Mamre, naast de Protestantse kerk. Op donderdag 7 april vindt deze plaats in de grote zaal van het parochiecentrum. Aanmelden kan via 0487-51 23 87 of op de lijst achterin de kerk.

H. Johannes XXIII parochie

Beuningen, H. Corneliuskerk

Zaterdag 2 april, 19.30 uur
Concert van Barokensemble ‘Octime’. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte waarvan de opbrengst bestemd is voor giro555 t.b.v. Oekraïne.
Zondag 3 april, 10.00 uur
Eucharistieviering m.m.v. het koor JHC uit Grave. Voorganger: pastoor Ruud Roefs.
Woensdag 6 april, 19.15 uur
Agapèviering in het Koetshuis.

Weurt, H. Andreaskerk

Zondag 3 april, 10.00 uur
Eucharistieviering. Voorganger: em. pastoor Jan de Waal.

Pastorie Weurt

Woensdag 6 april, 9.15 uur
Rozenkransgebed en eucharistieviering. Voorganger: em. pastoor Jan de Waal.

Mededelingen

U kunt weer een gezinspaaskaars bestellen. Deze wordt tijdens de Paaswake tegelijk met de grote Paaskaars in de Corneliuskerk gewijd en daarna kunt u de kaars mee naar huis nemen of later ophalen tijdens de openingsuren van de kerk. Kosten: 10 euro. Bestelenveloppen en een voorbeeld van de kaars liggen achter in de Corneliuskerk. Meer informatie: www.johannesxxxiii.nl.

Parochie de Twaalf Apostelen

Bergharen, Sint Anna kerk

Zaterdag 2 april, 19.00 uur
Woord- en Communieviering. Voorganger Jack Steeghs m.m.v. het Elckerlyc koor.

Concerten rondom Passion

Donderdag 7 april, 20.00 uur
Gospelzanger Gerald Troost verzorgt een concert in De Schakel in Wijchen. Meer informatie en het bestellen van kaarten: zingenindekerk.nl/evenementen/gerald-troost.

Zondag 3 april, 16.00 uur
Com-passion proms concert in de Ewaldenkerk in Druten. Kaarten: ticketl.ink/compassionconcerten. Meer informatie: www.zingyes.nl.

Pelgrimswandeling

BEUNINGEN - Zanggroep KoMore verzorgt op zondagmiddag 3 april een pelgrimswandeling vanuit de Corneliuskerk in Beuningen. Het thema van de wandeling is 'Onzichtbare draden van verbondenheid', met als onderliggend thema 'Samen weer in beweging komen'. 

De route van circa vijf kilometer voert over wegen en paden in het oeverwallengebied en de uiterwaarden. Tijdens de wandeling worden momenten van stilte en gesprek afgewisseld met gelezen teksten. Ingrediënten voor een inspirerende ontmoeting van natuur, de reisgezel en de eigen beleving. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen. KoMore hoopt op een mooie opkomst, goed wandelweer en vooral fijne ontmoetingen. De wandeling start om 15.00 uur en eindigt weer bij de kerk waar koffie en thee klaar zal staan.

Bedevaart naar Lourdes

MAAS EN WAAL - De Lourdes-groep gaat van 6 tot en met 14 mei met de bus naar Lourdes. Een pelgrimsreis met vakantiegevoel. 

Onderweg worden de plaatsen Reims, Nevers (waar Bernadette ligt) en Rocamadour bezocht. Er gaan twee reisleidsters mee, drie medewerkers en een pastoraal begeleider. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Neem hiervoor contact op met Joke Hoekman via tel. 06-42347729. De bus vertrekt vanuit Oisterwijk.