Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Het Dijkmagazijn opent seizoen met nieuw Toeristisch Informatie Punt

Algemeen

BEUNINGEN - Vanaf zaterdag 2 april opent Het Dijkmagazijn de luiken en is iedereen welkom. Het bezoekerscentrum met dijkerras is tot en met september in het weekend geopend. 

Nieuw is dat Het Dijkmagazijn voortaan een Toeristisch Informatie Punt (TIP) is. In Het Dijkmagazijn staat voortaan een informatiewand met een overzichtskaart en er zijn routekaarten voor wandelaars en fietsers te koop. De medewerkers van Het Dijkmagazijn vertellen bezoekers graag over de leukste, mooiste of lekkerste tips in de gemeente. 

25-jarig jubileum
Vanwege het 25-jarig jubileum organiseert het Dijkmagazijn dit jaar veel extra activiteiten met vele lokale partners en daarnaast de reguliere excursies en waalwoemi-activiteiten. Een greep uit het aanbod: wandelen met Historisch Besef Beuningen, natuurdocumentaires van Theater De Molen, diverse tentoonstellingen bij Stichting Perspectief, Het Paulusgilde en In Het Dijkmagazijn zelf.

Voor al deze activiteiten zoekt Het Dijkmagazijn nog verschillende vrijwilligers: om bezoekers te ontvangen in Het Dijkmagazijn en op het terras, voor activiteiten om met kinderen naar buiten te gaan struinen: zowel voor waalwoemi-activiteiten als voor lesprogramma’s voor scholen. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.geldersehanden.nl en www.dijkmagazijnbeuningen.nl.