Afbeelding

Meedenken over locaties elektrische laadpalen Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Steeds meer mensen hebben een elektrische auto. De gemeente Beuningen gaat daarom de komende jaren extra laadpalen in de openbare ruimte plaatsen. Deze laadpalen zijn bedoeld voor inwoners die geen laadvoorziening op hun eigen terrein kunnen maken. De gemeente heeft alle potentiĆ«le locaties in kaart gebracht en wil graag van inwoners weten wat ze van de locaties vinden en of er nog plekken missen. 

De hoeveelheid plekken is gebaseerd op de vraag die de gemeente verwacht de komende vier jaar. De plekken zijn bepaald op basis van een aantal wensen en eisen: er moet bijvoorbeeld genoeg ruimte zijn om de laadpaal neer te zetten, en het moet dicht bij de stroomkabel liggen zodat er zo min mogelijk gegraven hoeft te worden. Op deze kaart is te zien waar in de komende vier jaar een publieke laadpaal komt te staan (de blauwe punten). De zwarte punten op de kaart zijn bestaande publieke laadpalen. Inwoners kunnen laten weten wat ze vinden van de voorgestelde locaties door op de blauwe punten te klikken en een reactie achter te laten.  

Het doorgeven van een reactie kan tot 4 april 2022 via www.beuningen.nl/reactielaadpalen.

Lukt het niet om online te reageren? Op het gemeentehuis ligt van 21 maart tot en met 1 april de plattegrond met geplande laadpaallocaties. Op een formulier bij deze kaart kunnen mensen anoniem aangeven wat ze van een locatie vinden.