Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week.

Sint-Christoffelparochie

Beneden-Leeuwen,
H. Alphonsus de Liguorikerk

Viering: zondag 16 januari 11.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Jan en Marie van Echteld-van der Eijk; overleden familie Engelbart-van den Akker; Cis van der Zande; Thé en Jo van Elk-Verbruggen en zoon Frans.

Doordeweekse vieringen:
Vrijdag 14 januari 08.30 uur
H. Mis.

Dreumel, H. Barbarakerk

Viering: zondag 16 januari 09.30 uur
H. Mis, ter intentie van: Willem Versteeg; Wim en Jo van den Oord-Rutten; Hendrik en Bets van Koolwijk-van Lent en overleden familie; Antoon en Anneke van Rijn-van den Bosch en dochter Francien; Johannes en Wilhelmina Koot-van Sterkenburg wegens 25ste jaargetijde moeder en tiende jaargetijde vader; ouders van Rhijn-van Sommeren en overleden kinderen en familie; Wim en Riek Stenssen-van den Bosch wegens vierde jaargetijde Wim; Erik en Hans Megens wegens 21ste jaargetijde Erik en 20ste jaargetijde Hans; ouders Ton-van Kessel.

Appeltern, H. Servatiuskerk

Viering: zondag 16 januari 09.30 uur
H. Mis, ter intentie van: Hent Mulders; Henk van Bergen; overleden weldoeners van de geloofsgemeenschap Appeltern; overleden familie van Vugt.

H. Johannes XXIII parochie

Beuningen, H. Corneliuskerk

Zondag 16 januari, 10.00 uur
Oecumenische gebedsdienst, week van gebed voor eenheid, m.m.v. enkele leden van L.G.K. Voorgangers: pastor Roman Gruijters en ds. Dick Sonneveld.

Weurt, H. Andreaskerk

Zondag 16 januari, 10.00 uur
Eucharistieviering m.m.v. enkele leden van het Andreaskoor. Voorganger pastoor Ruud Roefs.

Pastorie Weurt

Woensdag 19 januari, 9.15 uur
Rozenkransgebed en eucharistieviering. Voorganger: em. pastoor Jan de Waal.

De kerstgroepententoonstelling in de Andreaskerk die rond de kerstdagen niet kon doorgaan zal alsnog te zien zijn op 15/16 en 22/23 januari van 11.00 tot 17.00 uur volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Mededelingen

Voor de vieringen kunt u plaatsen reserveren bij het secretariaat via tel. 024-6771271 op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur, of per mail: info@johannesxxiii.nl. Wanneer u in de kerk komt wordt gevraagd anderhalve meter afstand te houden en een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst. Voor actuele informatie over de coronamaatregelen kunt u de website raadplegen www.johannesxxiii.nl of contact opnemen met het secretariaat.

Zaterdag 15 januari om 13.00 uur wordt de start van de actie Kerkbalans 2022 aangekondigd met een inluidmoment. In de vier kerkdorpen in Beuningen zullen op dat tijdstip de klokken luiden. Het thema van de actie is: ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.

Parochie
H. Franciscus
en H. Clara

Druten, Parochiekerk H.H. Ewalden

Zaterdag 15 januari, 09.00 uur
Eucharistieviering.
Zondag 16 januari, 10.00 uur
Oecumenische viering. Voorgangers: ds Jan Willem Drost en pastoor Jos Hermans. Tijdens de Week van gebed voor eenheid van christenen 2022 staan christenen vanuit de hele wereld stil bij de ster van Bethlehem. Een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus. De gebedsweek vindt in 2022 plaats van 16 tot en met 23 januari.

H. Mis op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 09.00 uur. Vespers: maandag tot en met vrijdag om 18.45 uur via uitzending te volgen. De Mariakapel is dagelijks geopend.

Mededelingen

Reserveer uw zitplaats voor de zondagen en hoogfeesten. Er is plaats voor maximaal vijftig personen. Reserveren kan op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmorgen via tel. 0487-51 23 87 of per mail: info@parochiefranciscusenclara.nl.

Parochie de Twaalf Apostelen

Bergharen, Sint Anna kerk

Zaterdag 15 januari, 16.00 uur
Eucharistieviering. Voorganger Martin Claes.