Kerstpassion; het kerstverhaal in een modern en muzikaal jasje

BEUNINGEN - Een interactieve, muzikale vertelvoorstelling gebaseerd op het kerstverhaal. Dat is de Kerstpassion in het kort. Op zaterdag 11 en zondag 12 december is de voorstelling in totaal drie keer te zien in De Lèghe Polder in Beuningen.


Vertelster Roos Cornelissen, dansgroep Confidans, zangeres Annemiek Vendelmans en het orkest van Kunst en Volharding onder leiding van dirigent Sjef de Kort, brengen een voorstelling van het ontroerende kerstverhaal in woord, beeld en muziek. 

Iedereen kent het oeroude kerstverhaal, maar deze moderne versie van verstelster Roos Cornelissen zal de bezoekers weten te verrassen. De interactieve voorstelling is niet alleen leuk voor kinderen, maar weet ook volwassenen vanaf de eerste minuut te boeien.
De voorstelling vindt plaats in De Lèghe Polder en wordt uitgevoerd op zaterdag 11 december om 20.00 uur, en op zondag 12 december om 11.00 en 14.00 uur. Voor de voorstelling is een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

Kaarten kosten 10 euro (6,50 euro voor kinderen tot en met 15 jaar) en zijn te koop bij Primera Beuningen, Slijterij De Toog en online via www.kenvbeuningen.nl/kerstpassion.