Colette Kremer.
Colette Kremer. Foto: John van Gelder

Last Man Standing @Puiflijk

PUIFLIJK - Honderden mensen nemen op zaterdag 30 oktober deel aan het evenement Last Man Standing@home. De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor psychische problemen bij jongeren. 

Tijdens het evenement Last Man Standing staan deelnemers enkele uren op palen in het water, met als doel zo lang mogelijk te blijven staan. Vanwege het coronavirus is vorig jaar een thuiseditie georganiseerd. Dit jaar kunnen mensen deelnemen aan de actie in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Groningen, maar ook vanaf een eigen gekozen locatie.

Colette Kremer deed vorig jaar mee vanuit Puiflijk en zal dat dit jaar ook weer doen. Het is de bedoeling om maximaal drie uur op een verhoging in de eigen omgeving te gaan staan. In het geval van Colette is dat een stapel tegels in de tuin. Via een online livestream zijn de deelnemers gedurende die drie uur met elkaar verbonden, en worden zij ondersteund met muziek, entertainment en interviews.

Meedoen

Heb je interesse om deel te nemen aan het evenement, of wil je de actie van Colette steunen? Zie: www.lastmanstanding.nl.