Emiliakroegenbridge voor Trees4Life

WIJCHEN - Soroptimistclub Batenburg ‘Maas en Waal’ organiseert zaterdag 6 november voor de 22e keer de Emiliakroegenbridge in het centrum van Wijchen. De Emiliakroegenbridge staat bekend als een gezellige bridgedrive. De deelnemers spelen acht rondes in verschillende ‘kroegen’. Deze kroegen werken al jaren belangeloos mee en zorgen ervoor dat er in een prettige sfeer kan worden gespeeld. De deelnamekosten bedragen 55 euro per paar inclusief lunch. De opbrengst gaat naar het goede doel. 

Goed doel

Het goede doel dat dit jaar door Soroptimisten Nederland is gekozen is Trees4Life, een actie die uit twee onderdelen bestaat: bomen planten in Nederland, in samenwerking met gemeentes/scholen, en het financieel ondersteunen van een vrouwenproject in Mali (Afrika) door middel van fundraising. Aanmelden voor de bridgedrive kan via www.emiliakroegenbridge.nl

Organisatie

De Soroptimistclub Batenburg ‘Maas en Waal' behoort tot een wereldwijde vrouwenorganisatie van Soroptimisten die dit jaar 100 jaar bestaat en zich inzet voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes.