Afbeelding
Foto: Pax Christi College

Feestelijk begin van het nieuwe schooljaar voor alle leerlingen van het Pax

APPELTERN - Het Pax Christi College is het nieuwe schooljaar feestelijk begonnen met een introductie voor alle leerlingen van de drie locaties in Druten en Beneden-Leeuwen. De activiteit werd afgelopen donderdag 2 september gehouden op het terrein van Glamp Outdoor Camp in Appeltern, in de stralende zon.

Van 12.00 tot 16.00 uur waren de leerlingen van de onderbouw welkom op het festivalterrein en konden ze deelnemen aan verschillende activiteiten. Er waren onder andere een 80 meter lange stormbaan, een silent disco, beachvolleybal, een rodeo unicorn, een muziekpodium met onder andere een docentenband, wipe-out attracties en food trucks. Ook konden de leerlingen een duik nemen in de zwemmeertjes of lekker chillen op een van de strandstoelen. Vanaf 18.00 uur was het introfeest voor de leerlingen van de bovenbouw. De sfeerverlichting ging aan en de kampvuren werden aangestoken. 

Afdelingsleider Marije Jol organiseerde de Pax-Intro met haar collega's: 'We wilden heel graag weer eens wat leuks organiseren voor onze leerlingen én collega's. En dat is gelukt, het was een groot succes.'  

Afbeelding