Stichting MeerVoormekaar organiseert bijeenkomsten over opvoeden

DRUTEN - Ouders die opvoeden soms lastig vinden of bang zijn het contact met hun kind te verliezen kunnen op dinsdag 14 september in de Bogerd in Druten in gesprek met andere ouders die hetzelfde ervaren. De avond staat onder leiding van Josien Warris van MeerVoormekaar. 

In het begin van de avond kunnen ouders (anoniem) aangeven over welke onderwerpen ze het graag willen hebben. Daarna gaan de aanwezigen hierover in gesprek.
Er zijn deze avond ook ouders aanwezig waarbij opvoeden in het verleden ook lastig was. Zij delen ervaringen en samen met Josien geven zij tips. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Aanmelden kan per mail via: j.warris@meervoormekaar.nl

In gesprek over blowen 

Op 5 oktober staat een tweede bijeenkomst van MeerVoormekaar gepland, over het onderwerp blowen. Ouders krijgen deze avond de gelegenheid om aan jongeren die in het verleden geblowd hebben vragen te stellen en met hen in gesprek te gaan. Ouders kunnen hier de vragen stellen waar ze misschien bij hun eigen kind geen antwoord op krijgen. De bijeenkomst vindt ook plaats in de Bogerd en start om 19.00 uur. 

Voor meer informatie en aanmelden kan men terecht bij Josien Warris van MeerVoormekaar, via j.warris@meervoormekaar.nl.