Afbeelding
Foto: Tafeltennis Club Beuningen

Kom ook eens tafeltennissen

Sport

BEUNINGEN - Vanaf deze week wordt er door Tafeltennisclub Beuningen weer op dinsdagavonden getraind in sporthal De Tinnegieter. De juniorentraining begint om 18.30 uur en om 19.30 uur die van de senioren. Ben je nog op zoek naar een actieve binnensport of zoek je een leuke sport voor zoon of dochter, kom dan gerust samen eens een kijkje nemen en speel mee. Op de website van TCB is extra informatie te vinden. www.tcb-beuningen.nl

In Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder aan de Schoolstraat wordt op de vrijdagavonden gespeeld. Vanaf 18.30 uur staan hier de tafels opgesteld voor junioren jongens en meisjes en vanaf 19.30 uur begint de speelavond voor de senioren.

Competitie
TCB neemt met 2 junioren- en 6 seniorenteams aan de NTTB-competitie deel. Op zaterdag 25 september start het eerste junioren team met een uitwedstrijd tegen de Treffers in Arnhem.
Het eerste seniorenteam krijgt op vrijdag 17 september TIAN uit Arnhem op bezoek. TCB speelt haar thuiswedstrijden in De Lèghe Polder.

Tafeltennis voor 60 plussers
De dames en heren 60 plussers van FitTafeltennis spelen op de woensdagmorgen en -middag in Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder aan de Schoolstraat. In beide groepen is nog ruimte voor de plaatsing van nieuwe leden. Wil je onder een sportief partijtje tafeltennis andere 60 plussers ontmoeten, kom dan gerust eens een kijkje nemen. Er zijn voldoende batjes aanwezig om gelijk aan de slag te gaan. De ochtendgroep begint om 10.30 uur en de middaggroep om 12.45 uur.