Afbeelding
Foto: Ruud van Kraaij

Meld je voor zondag aan voor de Beuningse Dorpsquiz

Algemeen

BEUNINGEN - Op zaterdag 18 september vindt vanaf 19.00 uur voor de derde keer de Beuningse Dorpsquiz plaats, onder de inmiddels bekend naam: Aggunogguswawit. Deze quiz is voor alle inwoners van de gemeente Beuningen. Er hebben zich inmiddels al dertig teams ingeschreven. De inschrijving sluit op zondag 29 augustus. 

Evenals de twee voorgaande edities krijgen de deelnemers ook dit jaar vragen over de vier dorpen binnen de gemeente, maar bijvoorbeeld ook breinbrekers en algemene vragen op het gebied van muziek, BN’ers, rekenen en sport. In de twee voorafgaande weken krijgen de teams de mogelijkheid zich voor te bereiden door middel van enkele inspirerende opdrachten.

Wisseltroffee
Tijdens de dorpsquiz zullen de deelnemers strijden om de eer, maar uiteraard ook om de felbegeerde wisseltrofee. De wisseltrofee is vorig jaar gewonnen door het Beuningse wijkteam ‘de Meerkoeten’.

Aanmelden voor de quiz
De quiz staat open voor alle inwoners uit gemeente Beuningen. Inwoners doen vanaf een eigen locatie mee aan de quiz. Dat doen ze samen met vrienden, buren, collega’s of familieleden. De organisatie raadt een teamgrootte aan tussen de vijf en vijftien personen. Geadviseerd wordt een team samen te stellen dat bestaat uit diverse leeftijden en interesses. Het inschrijfgeld bedraagt vijfentwintig euro per team. Teams kunnen zich tot aanstaande zondag aanmelden via het aanmeldformulier op www.dorpsquizbeuningen.nl.

Uitslagenavond
De avond met de prijsuitreiking is dit jaar op zaterdag 2 oktober. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen wordt het een gezamenlijke feestavond of, zoals vorig jaar, een digitale uitslagenavond.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op www.dorpsquizbeuningen.nl of Facebook ‘dorpsquiz gemeente Beuningen’.