Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

TTV Trumelo kijkt uit naar nieuw seizoen

Sport

DREUMEL - Tafeltennisvereniging Trumelo is blij dat er in september eindelijk weer gestart kan worden met een nieuwe competitieronde.

Trumelo vangt de najaarscompetitie aan met een record aantal teams. Eén team komt uit in de Maas en Waalse competitie. De overige vier teams komen uit in de NTTB competitie, afdeling Gelderland. Het 1e team van Trumelo mag dit seizoen uitkomen in de hoofdklasse. Dit is het hoogste niveau in de regio. Voor nog meer sfeer tijdens de wedstrijden, worden komend seizoen bijna alle thuiswedstrijden tegelijk op een vrijdagavond gespeeld in MFA D’n Hoender. Dat betekent dat er naast de reguliere speelavond op donderdag nog vijf keer een Super Friday is. 

Meer informatie en proeftraining
Wie zin heeft om een keer te komen tafeltennissen is van harte welkom. De jeugd traint op donderdag van 18.45 tot 19.45 uur. Senioren op donderdag van 19.45 tot 21.45 uur. Voor de jeugd en de senioren is er op donderdag 23 september een Open In-Stuif-Avond. Kijken op een Super Friday? Zie hiervoor de agenda op www.tafeltennisdreumel.nl