Collectieve inkoopactie zonnepanelen in gemeente West Maas en Waal geldig tot 31 augustus

WEST MAAS EN WAAL - Energieloket West Maas en Waal is onderdeel van Energieloket Rivierenland. Energieloket Rivierenland helpt huiseigenaren door onafhankelijk en persoonlijk energieadvies te geven. Ze doen dit in opdracht van de acht gemeenten uit de regio Rivierenland en in samenwerking met de lokale energiecoöperaties.

Voor de collectieve inkoopactie van zonnepanelen in gemeente West Maas en Waal hebben zijn de onafhankelijk energieadviseurs een samenwerking aangegaan met betrouwbare installateurs die met duurzame producten werken. Huiseigenaren kunnen momenteel profiteren van de huidige salderingsregeling en BTW teruggaaf. Als huiseigenaren meedoen met de collectieve inkoopactie zonnepanelen van Energieloket West Maas en Waal zijn ze gegarandeerd van betrouwbare leveranciers geselecteerd door het energieloket en hoge kwaliteit materialen en garanties. De actie is nog geldig tot 31 augustus 2021. Neem voor meer informatie of vragen contact op via: westmaasenwaal@energieloketrivierenland.nl of bel naar 0345- 50 40 12. 

Challenge koelen

Naast de collectieve inkoopactie helpt het Energieloket Rivierenland huiseigenaren met onafhankelijk advies. Het Energieloket West Maas en Waal krijgt regelmatig vragen over hoe je je woning op een energiezuinige manier koel kunt houden. Daarom is er een challenge samengesteld. Meld je aan voor de challenge en ontvang vijf dagen lang, elke dag een mail boordevol tips om je huis te koelen. Aanmelden kan via: EnergieloketWestMaasEnWaal.nl/challenge-koelen.