Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Foto: Stock

Buurthulp voor inwoners

Algemeen

BEUNINGEN - Inwoners van gemeente Beuningen kunnen Buur(t)hulp van Stichting Perspectief inschakelen als ze om de een of andere reden (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op familie, kennissen of vrienden. 

Buurthulp is precies wat het woord zegt: hulp voor u uit eigen omgeving. Hulpvaardige vrijwilligers geven graag wat van hun vrije tijd aan inwoners van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen. Mensen kunnen Buurthulp bellen voor kleine klusjes in en rondom het huis. Denk aan een lekkende kraan, een lamp ophangen. Of bijvoorbeeld een boodschap of het gras maaien.

Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er gebruikgemaakt moet worden van materialen/dingen aangeschaft moeten worden. 

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Stichting Perspectief: 024-67 50 939 of info@stg-perspectief.nl. Het Perspectief is dé organisatie bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies en informatie, hulp, vrijwilligerswerk en activiteiten. Het doel van Perspectief is de leefbaarheid in de gemeente Beuningen te bevorderen door het organiseren van activiteiten voor jong en oud.