Deelnemers
Deelnemers Foto: DijkenSport

DijkenSport 2021 alsnog afgelast

Sport

WEST MAAS EN WAAL - Helaas heeft de organisatie van Dijkensport.nl moeten besluiten de covid editie 2021 af te gelasten.

Zowel voor als na de persconferentie van afgelopen vrijdag hebben ze intensief overleg gehad met de gemeente. Op basis van het feit dat de maatregelen voor evenementen verlengd zijn tot 20 september, zoals het maximum aantal deelnemers en bezoekers en het verplichte coronatoegangsbewijs, is het voor DijkenSport onmogelijk om het alternatieve programma op 4 en 5 september te organiseren. Verder is er een zeer reĆ«le kans dat de vergunning niet zal worden verleend. Duidelijkheid naar de vrijwilligers, sponsors en leveranciers van het evenement is essentieel. 

De routes die dit jaar uitgezet zijn, worden nu online aangeboden. Dit gold al zo voor het wandelen, fietsen en wielrennen maar nu dus ook voor het skeeleren, me-moveren en hardlopen. Voor de obstakelrun en pretrun is geen online route beschikbaar.

Deelnemers ontvangen op 20 augustus de route per mail. Deze route kan in de periode van 21 augustus tot en met 4 september op eigen gelegenheid en op een zelfgekozen dag volbracht worden. De routes worden gratis aangeboden. Hiermee vervalt het inschrijfgeld en de bestelde medaille voor deelnemers die zich al ingeschreven hadden voor hardlopen, skeeleren en me-moveren.

Er kan nog tot uiterlijk 19 augustus ingeschreven worden via onze website https://dijkensport.nl/nl/inschrijven/

Alle sportievelingen moeten helaas wachten tot 2, 3 en 4 september 2022.