Kermis in Winssen geschrapt

WINSSEN - De kermis in Winssen gaat dit jaar niet door. Vanaf 7 augustus zouden de kermisattracties in Winssen zijn opgesteld, en in Ewijk vanaf zaterdag 14 augustus. In overleg met de kermisorganisaties is het besluit genomen om de kermis in Ewijk door te laten gaan en de kermis in Winssen te verplaatsen naar volgend jaar. 

De kermisorganisatie moet extra maatregelen nemen in verband met het coronavirus. Denk aan looprichtingen en hekken. Deze maatregelen zijn makkelijker te nemen voor de kermis in Ewijk dan in Winssen. Gezien de geldende coronamaatregelen zijn de mogelijkheden in Ewijk makkelijker te realiseren. Daarom besloot de organisatie om in te zetten op de kermis in Ewijk.
De kermis in Ewijk duurt dit jaar één dag langer dan normaal. De kermis opent al op vrijdag 13 augustus, in plaats van zaterdag 14 augustus. De kermis duurt tot 17 augustus en is dagelijks open van 12.00 tot 00.00 uur. Alleen vrijdag 13 augustus opent de kermis om 19.00 uur.

Kermisbuffet 

Seniorenvereniging Winssen laat weten dat het kermisbuffet, op dinsdag 10 augustus in ontmoetingscentrum de Paulus, wel doorgaat. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 5 augustus bij Stichting Perspectief via tel. 024-675 09 39 of bij Ans Kersten via tel. 06-28 33 81 44.