V.l.n.r. Roos, Noah en Ruud
V.l.n.r. Roos, Noah en Ruud Foto:

Kijkje op de camping in Appeltern

APPELTERN - In een zomer zonder festivals tóch die festivalsfeer proeven? Dat deden de Noord-Hollandse Roos, Noah en Ruud afgelopen week in Appeltern. Op landgoed De Acht Morgen verrees enkele weken geleden Glamp Outdoor Camp; een pop-up glamping met festival vibe. 'Het is hier ontzettend gezellig', laten de drie weten.

Glamp Outdoor Camp maakt van kamperen een totaalbeleving. Op het terrein staan verschillende compleet ingerichte glampingtenten: 'Onze vakantie kon na aankomst dan ook direct beginnen', vertelt Roos enthousiast. 's Avonds zijn er kampvuurtjes, en op verschillende momenten is er straattheater en live muziek. 'Er is elke dag wel iets te doen.' De drie verblijven in totaal een week in Appeltern. Veel van de regio hebben ze nog niet gezien. 'Wel zijn we voor boodschappen naar Druten geweest, en ik moet zeggen dat het centrum er erg gezellig uitzag. Tijd voor een terrasje was er helaas niet. Maar vanavond halen we dat in, wanneer we bij Old Skool gaan eten.' 

Een ander uitstapje dat het gezelschap gemaakt heeft is een bezoek aan de Berendonck in Wijchen, de thermen welteverstaan. 'Een prachtig complex. Het is echt de mooiste spa waar ik ooit ben geweest', aldus Roos. Mocht het drietal nog een keer naar het Land van Maas en Waal komen, dan worden er fietsen gehuurd om her en der een terrrasje te kunnen pakken.